Werkwijze

 

Als u voor het eerst bezig gaat met zonnepanelen duizelt het behoorlijk. Waar moet je op letten, wat kosten ze, hoe lang gaan ze mee? Belangrijke vragen. We praten hier wel over een investering voor de komende 30-40 jaar. Belangrijk genoeg en daarom komt een adviseur van DBN graag bij u thuis. Uiteraard binnen de geldende RIVM regels. In deze bijzondere tijd kunt u ook kiezen voor een online gesprek.

U wilt toch ook graag weten met wie u in zee gaat? Zo is het ook bij ons. Wij willen onze klanten kennen om ze zodoende het beste advies te kunnen geven. U vertelt uw wensen en wij kijken wat er mogelijk is. Hierin zijn we helder. We maken een opbrengstberekening en vertellen u direct waar het op staat. Zonder omhaal. U weet dus direct wat er wel en wat er niet kan. Kosteloos en vrijblijvend.

Zonnepanelen zonder investering

Uiteraard gaan we het ook hebben over ons concept “zonnepanelen zonder investering”. Het is hierdoor voor iedereen mogelijk om zonnepanelen te plaatsen.
Hoe mooi is dat!

De afspraak…en dan?

Als alles duidelijk is geven we direct een prijsopgaaf. Ook hier geen verrassingen maar helder.

En vindt u het een goed aanbod, dan begint ons werk pas. Want hier gaan wij ons bewijzen: 

  • We bellen u voor het maken van een afspraak voor de technische inspectie
  • Na technische goedkeuring plannen we samen met u een datum voor de plaatsing van uw systeem
  • Bijna alle installaties geschieden op dezelfde dag, zonder hak en breekwerk. Wij gaan pas weg als de werking duidelijk is, alles schoon is opgeleverd en u tevreden bent met ons werk

Wij werken met onze eigen mensen, waarom?

Omdat wij 30 jaar systeemgarantie geven kunnen wij niet werken met plaatselijke ZZP’ers. Wij moeten zeker weten dat het systeem zodanig gelegd en geïnstalleerd wordt dat we ook daadwerkelijk die garantie kunnen bieden. Daarom werken wij met onze eigen mensen. Tevens is er een groot voordeel voor
u als klant; de installatie kan altijd binnen 4 weken opgeleverd worden.  

De zonnepanelen

DBN werkt alleen met de allerbeste Europese glas-glas panelen. Uiteraard voorzien van een  TUV certificaat,  en helemaal mat zwart. En met zowel een product als vermogensgarantie van 30 jaar!

Omvormers

Voorbij is de tijd dat er zo’n grote omvormer op zolder werd geplaatst en de onduidelijkheid over de opbrengst per paneel. Bij DBN heeft elk paneel  een geïntegreerde omvormer waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste opbrengst per paneel. U kunt dit heel mooi zelf overal ter wereld monitoren via de app op uw telefoon. De werking van dit systeem en de vele voordelen die het biedt worden  u haarfijn uitgelegd tijdens het adviesgesprek.

Zonnepanelen zonder investering

U leest het goed, dit is zeker mogelijk en wordt ook veelvuldig gebruikt.
Het grote voordeel van dit concept? Het maandbedrag dat u voor aflossing betaald is over het algemeen even hoog als het maandbedrag dat u nu aan uw energieleverancier betaalt, u heeft dus zonnepanelen zonder extra investering.

 

Stuur ons een bericht

Voor een vrijblijvende offerte of een antwoord op uw vraag