Zonnepanelen zonder investering

 

Duurzaam? Ja natuurlijk, maar tegen welke prijs?

Iedereen weet ondertussen wel dat we zo duurzaam mogelijk moeten leven. Maar het liefst tegen zo min mogelijk kosten. Dat kan! Door het plaatsen van zonnepanelen bereik je al de eerste milieuwinst.  En kan dat dan ook zonder dat ik daarvoor mijn zuur verdiende spaarcentjes voor moet gebruiken? Jazeker! Door zonnepanelen zonder investering op je dak te leggen.

Daardoor betaal je eigenlijk niets voor je panelen, je bent  direct eigenaar en je hebt wel alle voordelen!

Zonnepanelen zonder investering

De energieprijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen. De laatste 20 jaar zo’n 4% per jaar! We  betalen dus elk jaar meer. Kunnen we dat niet slimmer doen? Ja, natuurlijk kunnen we dat.  Zonnepanelen schelen veel geld in de stroomkosten en daarbij komt dat ook de beste panelen de laatste jaren in prijs zijn gedaald. De terugverdientijd wordt hierdoor ook  korter, wat nog meer voordeel oplevert. Natuurlijk kan niet iedereen zich de installatie van een A-klasse zonnesysteem veroorloven,  het is toch nog steeds een behoorlijke investering. Daarom  zonnepanelen zonder investering. Immers, iedereen moet toch kunnen profiteren van de energie van de zon?

De voordelen van zonnepanelen zonder investering

Zonnepanelen zonder investering leveren aardig wat voordelen op: 

  1. Je hoeft zelf niet te investeren
  2. Je hebt na installatie direct een besparing op de stroomkosten
  3. De terugbetalingstermijnen zijn laag. Vaak zelfs lager dan wat je nu elke maand aan stroom betaalt.

Het geld wat je nu bespaart op je stroomkosten gaat dus naar de zonnepanelen. Je kunt je geld nu op een andere manier besteden. En heb je het geld niet liggen?
Op deze manier wordt het beste zonnesysteem ook voor jou bereikbaar! Het mooie is ook nog dat je toch nog onze subsidie kan krijgen en ook je BTW terugkrijgt waardoor het ook direct wat oplevert.

Hoog rendement

Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, het geinvesteerde geld levert ook meer op dan dat u het geld op de bank laat staan. De huidige rente van de bank is ongeveer 1,0% terwijl met zonnepanelen gemakkelijk een rendement van minimaal 8% wordt gehaald. U investeert en toch bespaart u kosten.

Meerwaarde van uw woning

Naast een direct financiële besparing kunt u bij een verhuizing uw huis verkopen zònder energierekening. En dat is uiteraard een zeer aantrekkelijk verkoopargument dat de waarde van uw huis doet stijgen. Hierdoor is uw huis aantrekkelijk en zal zeker zorgen voor meer potentiële kopers. Op die manier verdient u uw investering weer terug.

BTW Teruggave

U kunt als particulier de BTW terug krijgen over de aanschaf van een zonnesysteem. Dit regelen wij uiteraard ook kosteloos voor u.

Je hoeft geen goed gevulde bankrekening te hebben

Je kunt op twee manieren de zonnepanelen betalen: 

  1. Je laat de zonnepanelen plaatsen, ontvangt de rekening en betaalt. Hierbij investeer je dus zelf. Maar dit bedrag moet je dan wel hebben. De investering betaalt zich in dit geval in de loop der jaren terug door de besparing op je stroomrekening
  2. Zonnepanelen zonder investering laten plaatsen. Hier komen er voor jou geen kosten bij, maar betaal je de investering terug met wat je minder betaalt aan stroom.

Betaal door je besparing

Zonnepanelen zonder eigen investering? Hoe werkt dat dan? Wij plaatsen het zonnesysteem. Na de plaatsing zie je direct dat de stroomrekening omlaag gaat en met het bedrag wat je nu minder betaalt, reken je de zonnepanelen af. Zo makkelijk is het!

Subsidie

De overheid heeft een tijd lang subsidie gegeven voor de aanschaf van zonnepanelen. De subsidiepot is echter al een tijd leeg en dus is subsidie van de overheid formeel niet meer mogelijk. Om dit verlies voor onze klanten op te vangen hebben wij in samenwerking met al onze leveranciers de subsidie laten herleven. De kosten hiervan worden dus door ons gedragen.